top of page
Old house and Harley Davidson

"This is more wild west than the wild west. Saloon Hillbilly is now our favorite saloon. Best wishes

Dana, Denise and Rodney, California


Wedding at Saloon Hillbilly

Den äldsta ladugården har genomgått en omsorgsfull restaurering och en del av dess inre har nu återuppstått med autentiska material och föremål från gårdens historia, förvandlade till en saloon som fångar den genuina andan av nybyggartiden med äkta "redneck"-atmosfär. Här erbjuds möjligheter att skräddarsy arrangemang för olika tillfällen som kick-off, bröllop, föreningsmöten, födelsedagsfester, musikvideos etc. Saloon Hillbilly erbjuder alltid uthyrning tillsammans med skicklig personal och ger en heltäckande lösning som passar både små och stora grupper, oavsett om det är för företag, privatpersoner eller organisationer/föreningar.

I samband med hyra av Saloon Hillbilly finns möjlighet att tillägga:
 

- Femkamp

- Guidad rundtur med en Polaris Big Boss 6-hjuling och persontransportvagn

- Tipspromenad

- Liveband/trubadur/föreläsare/inspiratör

- 70" ledskärm med ljudlimpa för t.ex. PP-presentation eller bildspel

- 2 rejäla PA-system inklusive mixer, stagebox och ljudtekniker

- Mat och dryck i alla dess former

- Transfer med buss eller entusiastbil

- Pyroteknik/fyrverkerier, praktiskt och teoretiskt
 

Efter 10 år är "Car & coffeemeet" är ett avslutat kapitel! Sista onsdagen varje månad från maj till september har vi haft Car & coffeemeet kl 18:00 - 21:00 som är en träff för motor- och sällskapsintresserade som vi valde att lägga ner efter 10 fantastiska år. Man var välkommen med entusiastbil, motorcykel eller ingetdera. Träffen var mycket uppskattad och det fanns alltid hembakt till kaffet, enklare mat och dricka till försäljning. Sista åren drog kvällarna över 500 gäster!

 

Vi innehar serverings- och livsmedelshanteringstillstånd på hela gården. Det ger oss enastående möjligheter som t.ex. "Champagne och ostprovning ute i det gröna" eller "äventyr i skogen med grillning av vildsvin över lägereld med en starköl". Vi serverar bland annat egenskjutet, styckat och tillrett vilt men samarbetar också med lokala livsmedelsföretag.

 

Ett fåtal gånger per säsong bjuder vi in exklusiva musiker till en spelning som vi omsorgsfullt valt ut, alltid endast med förköpsbiljetter. Artister som besökt saloonen är Terry Reid, The Shamrocks, Conny Bloom, Hellsingland Underground, Black Weeds, Andrew Foster, Lykke Li, Peter Jezewski, Tarik Saleh, Näääk och The Uncool Hillbillies m.fl. Många band har hört av sig och vill spela hos oss, tyvärr kan vi inte ge alla den möjligheten. Lokalen som är säsongsbetonad är godkänd för 140 personer och har bar, scen, dartrum samt ett 60-tal sittplatser på övervåningen.

Vi har goda parkeringsmöjligheter och ca 300 meter till busshållplats.

Pyrotekniska evenemang på professionell nivå kan anordnas.

Vi innehar F-skattesedel, accepterar Swish, kortbetalning med Visa/MasterCard. Vi strävar mot att bli kontantfria. Dessutom har vi sjusärdeles många och olika kontakter som vi gillar att samarbeta med!

 

2019 "Årets kulturbefrämjare 2018"av Näringslivet i Nynäshamn.

2014 "Miljöstipendium" av Svenska Oldsmobileklubben för energieffektivisering

2011 "Årets kulturstipendium" av Nynäshamns kommun.

Ordspråk:

"A good deed is like peeing in your pants. Everyone knows you did it, but only you can feel it´s warmth"

bottom of page