top of page

Ved

Image by John Price

Björk

"Skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem med vår ved" 

 

Vår noggrant utvalda ved från Oxhagen gård kommer att förvandla din braskamin till en elegant och funktionell funktion i ditt hem.

 

Våra vedklabbar av björk ger en kontrollerad och långvarig brinntid, vilket skapar en behaglig och avkopplande atmosfär. Som en extra bonus ingår en kopp kaffe vid avhämtning för att ge dig en trevlig start på din vedupplevelse.

Image by Yoksel 🌿 Zok

Blandved

"Minska dina elkostnader med vår ved från Oxhagen gård i Norra Sorunda"

 

Med det höga elpriset är det dags att överväga alternativa uppvärmningsmetoder. Genom att välja vår ved, som kommer direkt från vår egen skog och inkluderar både björk och blandved, kan du dra nytta av lägre kostnader för uppvärmning. Vår ved är prisvärd och ger en pålitlig källa till värme för ditt hem, samtidigt som du minskar din beroende av elnätet.

Logger skära trä med motorsåg

Hållbart skogsbruk

"Hållbarhet och naturlig skogsbruk: Välj vår ved för en miljövänlig uppvärmningslösning"

 

Vid Oxhagen gård har vi en stark miljömedvetenhet och strävar efter att bevara vår vackra natur. Vår ved kommer från vår egen skog där vi bedriver ansvarsfullt och hållbart skogsbruk. Genom att välja vår ved bidrar du till att minska din klimatpåverkan och stödja en mer hållbar framtid. Du kan vara trygg med att din uppvärmning kommer från en resurs som förnyas på ett ansvarsfullt sätt.

Polaris Big Boss 6x6

Björkved, kapad och kluven

Pris  (from 15 aug 2023) per kbm 

1 440 SEK

Blandved, kapad och kluven

Pris (from 15 aug 2023) per kbm

995 SEK

Björkved, kapad och kluven i 40-literssäck

125 SEK

Pris (from 15 aug 2023) per styck

Timmer
Björkved
bottom of page