top of page

En av dom stora utmaningarna i mitt liv! 🙏

Så, Mikael Persbrandt traskar hem till oss för en tid sedan med en akustisk gitarr som ser ut som den har gått igenom världens alla strider. Ulf Lundell hade tydligen köpt den till sin käresta, och sen dess har den blivit som en biljett till en bergochdalbana genom släkten Lundell och slutligen hos Sanna Lundell.

Micke visste hur mycket gitarren betydde för Sanna och önskade kunna ge den tillbaka som en födelsedagspresent, men i ett helt nytt skick. 🎸

Jag spenderade oändliga timmar, massa energi och fick massor av gråa hårstrån över gitarren. Men slutresultatet blev bättre än förväntat, och nu kan gitarren stolt fortsätta sin resa genom generationerna.

Så överlämnades gitarren till Sanna på Grand Hotel under hennes födelsedagsfirande! Nu får vi bara hoppas att gitarren inte gör fler olyckliga utflykter till diverse släktingar.

Ge ditt instrument den omsorg det förtjänar!

Vill du förbättra din spelupplevelse eller kanske bara  ha hjälp att byta strängar? Jag är här för att erbjuda det du behöver för att få din gitarr att låta fantastiskt med bästa tänkbara spelbarhet.

Kontakta mig för att gå igenom din gitarr. När du får tillbaka den kommer den vara som en gitarrists dröm. Vi anpassar inställningarna efter dina önskemål och spelstil för att skapa den perfekta passformen för ditt unika instrument.

Unna dig själv och låt din gitarr nå sin fulla potential!

 

Mikael Persbrandt om renoveringen av gitarren Ulf Lundell köpte för ca 50 år sedan.

bottom of page